Το πρώτο Magic Trickala Festival για τους λάτρεις της μαγείας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Magic Trickala Festival έρχεται να προσφέρει για πρώτη φορά στο κοινό τη δυνατότητα να ανακαλύψει την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας, μέσα από τον μοναδικό κόσμο του θεάματος!

Οι λάτρεις του είδους, όσοι αναζητούν την μαγεία έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, απολαμβάνοντας σε μία ημέρα τρεις παραστάσεις !

Magic is just science that we don’t understand yet” 

“Magic exists. Who can doubt it, when there are rainbows and wildflowers, the music of the wind and the silence of the stars?”

Children see magic because they look for it”

“Magic is believing in yourself, if you can do that, you can make anything happen”

SAVE THE DATE

Παρασκευή 29.12.2023
 5:00 – 9:00 μ.μ.
Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Περιγραφή δράσης

Η δράση αποτελείται από τρεις αυτοτελείς παραστάσεις μαγικών, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Ανάμεσα στις παραστάσεις θα υπάρξει διάλειμμα μισής περίπου ώρας, στο οποίο ευφάνταστες μασκότ και μαριονέτες θα ξεχυθούν στους διαδρόμους, ώστε να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους. Εκτός από τις δύο αυτές δωρεάν παραστάσεις, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, όπως ζωγραφική προσώπου, συμμετοχή σε χειροτεχνίες, μα και άλλες δωρεάν υπηρεσίες. Κατά την άφιξη των θεατών ή την αποχώρηση τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν με τους γονείς και τους φίλους τους στο Photo Booth το οποίο θα υπάρχει στον χώρο, να γευτεί γλυκίσματα και άλλες λιχουδιές (όπως μαλλί της γριάς και ποπ κορν) και να προμηθευτεί χειροποίητα αναμνηστικά είδη. Τους επισκέπτες θα υποδεχτεί ξυλοπόδαρος με θεματική ενδυμασία.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(+30) 690 6200166

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

[email protected]