Η μαγευτική ΙΜΑΝΥ για μια συναυλία στο CHRISTMAS THEATER

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μαγευτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα με το «Voodoo Cello». Μετά την εντυπωσιακά θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού το οποίο χειροκροτούσε και χόρευε όρθιο μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περσινό Μάιο, αλλά και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα λόγια της για το πώς η Ελλάδα συμβολίζει για εκείνη την αρχή της επιτυχίας της, η IMANY επιστρέφει στη χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία στο Christmas Theater την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 21.00. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας στο https://www.viva.gr/tickets/music/offer/imany-voodoo-cello για να απολαύσετε αυτό το εντυπωσιακό κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο!

 

IMANY

VOODOO CELLO

 

CHRISTMAS THEATER

Λεωφ. Βεΐκου 137- Γαλάτσι, Αττική

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 | ώρα 21:00

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/offer/imany-voodoo-cello/

 

H μαγική φωνή της Ιmany που μας χάρισε επιτυχίες όπως το Don’t Be So Shy και το You Will Never Know, έρχεται στις 25 Οκτωβρίου στο Christmas Theater με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello», βασισμένη στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τον ίδιο τίτλο.

Μια παράσταση όπου οι μόνοι πρωταγωνιστές είναι η μαγική, γήινη φωνή της και 8 τσέλο που την συνοδεύουν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα. Όπως λέει η ίδια το τσέλο όχι μόνο είναι κοντά στην ανθρώπινη φωνή αλλά έχει και γυναικείες καμπύλες.

Mέσα από μια άψογα σκηνοθετημένη, εντυπωσιακή performance, η Ιmany ερμηνεύει μια σειρά από σπουδαία τραγούδια της pop μουσικής από ένα αχανές εύρος επιλογών, που κυμαίνονται από Nina Simone, σε Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Madonna, Ed Sheeran, Bob Marley, καταργώντας σύνορα και αντιλήψεις.

Μέσα από την δυναμική της ερμηνεία και την μαγεία των εγχόρδων που ενίοτε ροκάρουν σκληρά, εστιάζει θεματικά ως σύγχρονη μάγισσα στη γυναικεία δύναμη και ενέργεια.

Παράλληλα με τη μουσική και μέσα από τη δύναμη που της δίνει, η Imany βρίσκει χρόνο για μια σειρά από πράξεις ευθύνης και ακτιβισμού που είναι σύμφυτες με την ύπαρξη της. Είναι πρέσβειρα της οργάνωσης EndoMind Association που πολεμά την ασθένεια της ενδομητρίωσης, υπέρμαχος των ίσων δικαιωμάτων των ανθρώπων, απόρροια της καταγωγής της από τις Κομόρες αλλά και ενεργό μέλος σε εκδηλώσεις κατά της κλιματολογικής αλλαγής.

Iδέα – Σχεδιασμός – Ενορχηστρώσεις

Imany

Χορογραφίες

Gladys Gambie  / Thierry Thieû Niang

Σχεδιασμός φώτων

Jérémy Bargues

Σχεδιασμός ρούχων

Olivier Rousteing – Maison Balmain|

Επίσημες Φωτογραφίες

Eugenio Recuenco

LINE-UP

IMANY voice

Cellos:

Rodolphe Liskowitch

Julien Grattard

Octavio Angarita

Lucie Cravero

Bohdana Horecka

Laure Magnien

Polina Streltsova

Leonore Vedie

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Οργανισμός «ΛΥΚΟΦΩΣ» - Γιώργος Λυκιαρδόπουλος