Vanguard: Ένα νέο Φεστιβάλ καλλιτεχνών στην Αθήνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Vanguard

It's a festival, a project, a gathering

Mία σύμπραξη καλλιτεχνών από διαφορετικούς χώρους για ένα τριήμερο στο Ρομάντσο

Μία γιορτή τέχνης με συναυλίες μουσικών, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές  θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 26 - 27 -28 Μαΐου στο Ρομάντσο στο πλαίσιο του πρώτου Vanguard.

Τι είναι το Vanguard

To Vanguard είναι μία νέα καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Αφορά στη συνύπαρξη καλλιτεχνών στον ίδιο χώρο σε ένα ασφαλές και ανοιχτό περιβάλλον με στόχο την ανάπτυξη κοινότητας και σχέσεων μεταξύ και εντός των καλλιτεχνικών πεδίων. ‘Εχει διάρκεια τριών ημερών και ένα έντονα πολυθεματικό προφίλ. Εκπροσωπούνται όσο το δυνατόν περισσότερα καλλιτεχνικά πεδία σε πολλαπλούς χώρους, κατάλληλους για την κάθε περίπτωση, και με παράλληλα δρώμενα.

Ποιοι είμαστε

Η Athens Arts Collective είναι μια AMKE (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία) με επίκεντρο δράσης εντός του πολιτιστικού τομέα. Μας ενδιαφέρει το performance σε όλο το φάσμα του, τα παιδαγωγικά και η έρευνα που αφορά την τέχνη. Είμαστε μια νεοσύστατη ομάδα καλλιτεχνών, η οποία επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του χώρου και στην προάσπιση υγιών και λειτουργικών προτύπων καλλιτεχνικής δράσης, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη μίας κοινότητας καλλιτεχνών υποστηρίζοντας, παράλληλα, την ατομικότητα και την ειλικρινή έκφραση.

Social Media Athens Art Collective:

FACEBOOK
INSTAGRAM

Παρασκευή 26 - Σάββατο 27 - Κυριακή 28 Μαΐου

Το line up θα ανακοινωθεί σύντομα.

Venue:

Anaxagora 3-5, Athens, Greece

21 6700 3325

[email protected]