Προσφορά αγάπης από την παράσταση ΒΥΘΟΥΠΟΛΗ στο Παλλάς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ με πούλμαν στο Θέατρο Παλλάς για την παρακολούθηση της επιτυχημένης παιδικής παράστασης ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΥΘΟΥΠΟΛΗ σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα, οι συντελεστές της παράστασης ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΥΘΟΥΠΟΛΗ και το Θέατρο Παλλάς πρόσφεραν 50 δωρεάν εισιτήρια για τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά” στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς και εξέφρασαν με τον καλύτερο τρόπο τα ευγενή αισθήματα προσφοράς τους προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι τρίτεκνες οικογένειες.

Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η Idra Kayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού είναι μερικοί από τους σπουδαίους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην παράσταση. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ποιοτική θεατρική πρόταση που έχει κερδίσει το κοινό της Αθήνας!

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Ναυροζίδου ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη επικοινωνίας της παράστασης Μαργαρίτα Δρούτσα και την Θάλεια για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά και την άψογη συνεργασία!