Ευρωεκλογές 2014 – Που ψηφίζω: Βρείτε το εκλογικό σας κέντρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μέσω της ειδικής εφαρμογής του υπουργείου Εσωτερικών θα μπορούν οι ψηφοφόροι να βρουν το εκλογικό τους κέντρο και για τις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής 25 Μαΐου.

Ο εκλογέας μόνο με το όνομα του το επώνυμο αλλά και τα ονόματα των γονέων του και το έτος γέννησης του μπορεί μέσω του υπολογιστή του να δει που θα ψηφίσει για τις Ευρωεκλογές αλλά και για τον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε που ψηφίζεται

Αν παρ' όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στο Δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.

(Προσοχή: Στο πεδίο όνομα θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία όπως εμφανίζονται στην αστυνομική σας ταυτότητα, π.χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ και όχι ΓΙΩΡΓΟΣ ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και όχι ΚΩΣΤΑΣ).

Τι θα κάνουν όμως όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή έχουν πρόβλημα με τον υπολογιστή τους;

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει αναπτύξει τηλεφωνικό κέντρο ώστε οι εκλογείς να μπορούν να δουν σε ποιο εκλογικό τμήμα του δήμου τους θα ψηφίσουν στις εκλογές.

Το τηλέφωνο για το ''ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ'' ,που μπορούν να καλούν οι ψηφοφόροι είναι το 2131361500.

Οι ώρες εξυπηρέτησης είναι  από Δευτέρα εώς Σάββατο τις ώρες απο 09:00 εώς και 19:00 ενώ την Κυριακή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν από τις 07:00 εώς τις 19:00.

br