Όνομα – έκπληξη ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Σαμαράς

Ο γιος του δολοφονηθέντος από την 17Ν Νίκου Μομφεράτου αναμένεται να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ


Μία ακόμα έκπληξη φαίνεται πως προετοίμασε ο Αντώνης Σαμαράς σε ότι αφορά την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας Θεόδωρο Ζαγοράκη, ο πρωθυπουργός, ανάμεσα στα ονόματα, φέρεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr να συμπεριλαμβάνει και αυτό του Γιώργου Μομφεράτου.

Πρόκειται για το γιο του γνωστού εκδότη Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν το 1985 και πριν λίγο καιρό είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα με τη στάση του να διαμαρτυρηθεί έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο που πουλούσε το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πρόκειται σίγουρα για μία συμβολική κίνηση, δείχνοντας την πρόθεση της ΝΔ να σταθεί απέναντι στην προσπάθεια για αναγέννηση της τρομοκρατίας στη χώρα μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικόλαος Μομφερράτος (28 Φεβρουαρίου 1924 – 21 Φεβρουαρίου 1985) ήταν Έλληνας εκδότης και τραπεζίτης, στενός φίλος και συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του κεντροδεξιού Τύπου, και από τα πιο γνωστά θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Σε κάθε περίπτωση, τα τελικά ονόματα θα ανακοινωθούν περίπου στις 14.00…

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK