Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Καμμένος χειρονομεί χυδαία σε αγώνα! (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)


Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δυστυχώς καταδεικνύει το αίσχος, αλλά και το επίπεδο αυτών που μας κυβερνούν – Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να «απολαύσετε» τον Νο 2 της κυβέρνησης, κύριο Πάνο Καμμένο, να κάνει χυδαίες χειρονομίες με τα δάκτυλα των χεριών του προς οπαδούς που παρακολουθούσαν αγώνα πόλο.  

Πάνος Καμμένος έδωσε το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης σε αγώνα πόλο.

Στο κολυμβητήριο βρισκόντουσαν και αρκετοί οπαδοί οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά του Πάνου Καμμένου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κολλητός του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αντί να διατηρίσει την ψυχραιμία του όπως όφειλε, απάντησε στους οπαδούς με αυτές τις χειρονομίες που βλέπετε. 

kammenos 1

Σε ρόλο χούλιγκαν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για άλλη μια φορά ξεδίπλωσε τον εσωτερικό του ψυχισμό, όπως έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

kammenos 6

Οι παραπάνω εικόνες όχι μόνο δεν τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας, αλλά αποδεικνύουν γιατί έχει φτάσει αυτός ο τόπος εδώ που έχει φτάσει. 

kammenos 5

Θαυμάστε το ήθος και το επίπεδο ανθρώπου που θέλει να τον αποκαλούν ΥΠΟΥΡΓΟ και έχει στα χέρια του τις τύχες της Ελλάδας!!!

Είναι ξεκάθαρο πλέον για ποιους λόγους η βία στα γήπεδα είναι η μεγαλύτερη μάστιγα και ποιοι υποκινούν τη βία με τη συμπεριφορά τους. 

Αλήθεια, τι παράδειγμα δίνει ο κ. Καμμένος στο φίλαθλο κόσμο, όταν ο ίδιος προβαίνει σε τέτοιες πράξεις μέσα στα γήπεδα; 

Δεν έχει τη συνείδηση ή την πολιτική νοημοσύνη να καταλάβει ότι με αυτό τον τρόπο «δικαιολογεί» όλες αυτές τις χυδαίες συμπεριφορές που αποτελούν απόστημα για τον ελληνικό αθλητισμό; 

Που ακριβώς βρίσκεται η αθλητική δικαιοσύνη να επιληφθεί τέτοιων συμπεριφορών που αμαυρώνουν το νόημα του αθλητισμού και που εκ των πραγμάτων παρακινούν διαφόρους θερμοκέφαλους να προβαίνουν σε αντίστοιχες συμπεριφορές; 

Τα έκτροπα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Βόλο είναι ακόμα νωπά!!!

Προφανώς ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα είναι υπερήφανος για τον κυβερνητικό του συνέταιρο και προφανώς για άλλη μια φορά θα τον καλύψει πλήρως. 

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr