Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονόησε την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές

Ποια στελέχη της ΝΔ έδωσαν το παρόν

Στην εκδήλωση απηύθυνε ομιλία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μεγάλη ανταπόκριση κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιοδρα, τίτλο «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση απηύθυνε ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο κ. Τσιόδρας αποτελεί ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μάλιστα κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός υπονόησε την επικείμενη υποψηφιότητα του κ. Τσιόδρα στις ευρωεκλογές αναφέροντας «Να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του και η πορεία του από εδώ και πέρα», με τον ίδιο να χαμόγελα και το κοινό να χειροκροτεί.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές της νέας Δημοκρατίας, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και πλήθος κόσμου.

Στην παρουσίαση βιβλίου του Δ.Τσιόδρα παρόντες ήταν οι υπουργοί: Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Μπρατάκος Όλγα Κεφαλογιαννη, Κυριάκος Πιερρακακης, Ακης Σκέρτσος, Μάκης Βορίδης, Θ.Σκυλακάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Σκρέκας, Δημητρης Καιρίδης, Νίκος Παπαθανάσης, Νίκη Κεραμέως, Λινα Μενδώνη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιώργος Φλωρίδης.