Κασσελάκης – Τάιλερ: Το νιόπαντρο ζευγάρι άναψε κεράκι στην Εκκλησία… μετά το Γάμο! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο δημαρχείο του Μπρούκλιν και όχι στα Χάμπτονς πραγματοποιήθηκε τελικά ο πολιτικός γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ την Πέμπτη (19/10), σε πολύ στενό κύκλο.

Όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρία Μάρκου, δικηγόρος της ομογένειας στην Αστόρια, ο γάμος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά το γάμο και με χαλαρή διάθεση ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tάιλερ Μακμπέθ πήγαν μαζί με άλλα δύο ζευγάρια σε μία από τις πιο πιο γνωστές γειτονιές του Μπρούκλιν, το Ντάμπο, για πίτσες και ποτά. Έπειτα το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά τον γάμο έγινε εχθές Παρασκευή (20/10) στην Αστόρια, στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου όπου όπως αναφέρει ο ekirikas.com, ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Υόρκης συνομίλησε με ομογενείς και δέχθηκαν ευχές όπως «βίον ανθόσπαρτο» για το νέο κεφάλαιο της κοινής ζωής τους.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το σχολείο της κοινότητας και τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου άναψε το καθιερωμένο κερί και, στη συνέχεια, συνομίλησε με το ιερατικό προσωπικό. Κατά την ξενάγησή τους στις σχολικές εγκαταστάσεις ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως ο σύζυγός του, Τάιλερ, μαθαίνει ελληνικά.

Αργότερα επισκέφθηκε τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» και το βράδυ είχε χαλαρή συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστό μπαρ στην Τραϊμπέκα.

Σήμερα (21/10) στην Αστόρια θα γίνει η ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.