Έδειξε τα στιβαρά του μπράτσα: Με αμάνικο μπλουζάκι στο γυμναστήριο σήμερα ο Κασσελάκης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αποτελεί το κέντρο της προσοχής για πολιτικές, κοινωνικές αλλά και lifestyle εκπομπές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αποτελεί το κέντρο της προσοχής για πολιτικές, κοινωνικές αλλά και τις lifestyle εκπομπές. Καθημερινά δημοσιογραφικά συνεργεία είναι κάτω από το σπίτι του και τον περιμένουν για μια δήλωση ή ένα πλάνο.

Σήμερα Τετάρτη λοιπόν, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε με αμάνικο αθλητικό μπλουζάκι για να πάει στο γυμναστήριο- όπως και ο σύντρφός του Τάιλερ- συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες του καφέ δίπλα στο διαμέρισμά του, ενώ κέρασε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν από νωρίς το πρωί.

Πάντως αυτή τη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους σεβασμό στους ανθρώπους που δουλεύουν στο καφέ και τους ζήτησε να βγούν από την αίθουσα, αφού είναι ιδιωτικός χώρος και ενοχλούν τη λειτουργία της επιχείρησης, ενώ αρνήθηκε επιμόνως να απαντήσει σε πολιτικές ερωτήσεις. Τους κάλεσε μάλιστα να καλύψουν δημοσιογραφικά τις πλημμύρες και όχι τη δική του έξοδο για γυμναστική.

Οι δημοσιογράφοι όπως είναι φυσικό τον ρωτούσαν διαρκώς για την Εφη Αχτσιόγλου. Κάποια στιγμή όπως θα δείτε στο βίντεο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ειρωνεύτηκε τα ρεπορτάζ για την δήθεν γιαγιά του που μίλησε στην ίδια εκπομπή και αποδείχθηκε ότι ήταν μια πολύ μακρινή συγγενής- αν έχει κάποια πραγματική συγγένεια- ενώ στη μοναδική ερώτηση που απάντησε είναι πόσα χιλιόμετρα διάδρομο κάνει. Οπου απάντησε ότι κάνει βάρη…για να ακολουθήσει μια κωμική στιχομυθία με έναν δημοσιογράφο, που άρχισε να τον ρωτάει για τα βάρη της πολιτικής.