Δύσκολες ώρες για την Βέφα Αλεξιάδου: Βρίσκεται στο νοσοκομείο – Το αποκάλυψε η ίδια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δεν είναι γνωστό ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Βέφα Αλεξιάδου και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Τετάρτης (06.09.2023) η γνωστή σεφ ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Φαίνεται καταβεβλημένη αλλά δεν αποκαλύπτει τον λόγο της νοσηλείας της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ΙΔΙΑ στον λογαριασμό της στο facebook:

Πριν από δύο μήνες, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο dreamonline.gr, η Βέφα Αλεξιάδου είχε πει για τις απώλειες στην οικογένειά της: «Όσο και να σας πω ότι πιστεύω στον Θεό είναι αδύνατο να καταλάβετε πόσο βαθιά πιστεύω.

Αρκεί να σας πω ότι έχω το βάρος των τριών θανάτων, των δύο παιδιών μου και του συζύγου μου, και ο Θεός μου κρατάει το χέρι και με στηρίζει. Στην προσευχή μου παρακαλάω τον Θεό να μην μου αφήσει το χέρι.

Γι’ αυτό δεν ντύνομαι στα μαύρα, γι’ αυτό βάφομαι, χτενίζομαι, συνεχίζω τη δουλειά μου. Ο Θεός δεν θέλει ούτε να κλαίμε, ούτε να το βάζουμε κάτω.

Τα μαύρα ρούχα δεν τα φόρεσα, το μαύρο χρώμα όμως το κουβαλάω στην ψυχή μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Η μητέρα μου έλεγε να κλειδώνω τα βάσανα μου μέσα στο σπίτι μου, να μην τα κουβαλάω εκτός σπιτιού».

Να θυμίσουμε ότι η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη τις χρυσές εποχές του «Πρωινού καφέ» στον ΑΝΤ1, ζει τα τελευταία χρόνια στην αγαπημένη της Χαλκιδική, μετά από την απώλεια των δύο κορών της, της Αλεξίας, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και της Άντζελας, η οποία πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου 2015.

Παρά τη συγκριτική απομόνωσή της όμως, η Βέφα Αλεξιάδου παρέμεινε πάντα ενεργή. Πέρυσι, το 2022, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της «Ήσουν πάντα εκεί».

Τότε μίλησε για τελευταία φορά στα μίντια για την πολυτάαρχη ζωή της, τις μεγάλες επιτυχίες και τις μεγάλες απώλειες που βίωσε.

«Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, ακόμα κάνω σχέδια. Δουλεύω, γιατί η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο και με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, τις παραγγελίες μου, τα βιβλία μου που πάνε σε όλο τον κόσμο. Με αυτά ασχολούμαι… Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες. Ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι-χεράκι σε όλο τον κόσμο. Μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Δεν σκέφτομαι τον θάνατο. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Είμαι ψύχραιμη για αυτό. Ως τότε θα κάνω όνειρα και ξέρω πως η ζωή δεν θα σταματήσει, όταν εγώ φύγω. Είναι πολύ παρηγορητικό αυτό, αν το σκεφτείς. Το ότι η ζωή πάντα θα συνεχίζεται».