Παύλος Πολάκης: «Αν δεν μπει ο Χαιρετάκης στα ψηφοδέλτια, δεν ισχύει η υποψηφιότητά μου» – Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εκλογές.

Ο Παύλος Πολάκης επί της ουσίας ανέφερε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, εάν δεν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Χανίων ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

«Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!», έγραψε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά.

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα.  Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!  Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή.

Ο Παύλος Πολάκης ενδεχομένως να περίμενε πως μετά την ανάρτησή του, θα υπήρχε «διόρθωση», όπως ζήτησε, όμως η αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν τελείως διαφορετική!

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνουν ότι «η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις», ενώ προσθέτοντας πως «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μην συμμετάσχει σε αυτά».

br