«Ο Παύλος ιδρύει βασιλικό κόμμα» – Άνω κάτω η Ελλάδα πριν τις εκλογές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονη η φημολογία μετά τα όσα έγιναν στην κηδεία του τέως Βασιλιά. Οι πρώτες αντιδράσεις, γιατί θεωρούν πως υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι και πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Κάποιοι ετοιμάζουν στο παρασκήνιο ένα «φιλοβασιλικό» κόμμα με επικεφαλής τον πρωτότοκο γιό του Κωνσταντίνου ή πρόκειται για εσκεμμένες διαρροές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν «χάος» στα «πολύ δεξιά» της πολιτικής σκηνής της χώρας μας;

Όλα τα είχαμε στην Ελλάδα, ένα «φιλοβασιλικό» κόμμα μας έλειπε!

Τι ήταν να «κυκλοφορήσει» η είδηση πως ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου Κωνσταντίνου σκέπτεται πολύ σοβαρά να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα με την σύζυγό του και δύο από τα παιδιά του.

Αμέσως άρχισαν κάποιοι να γράφουν ότι η μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας θα σημάνει και την δημιουργία ενός νέου κόμματος, με επίκεντρο τους νοσταλγούς της Βασιλείας.

Μάλιστα, όπως τόνισαν κύκλοι που κινούνται στον χώρο της άκρας δεξιάς, η απόφαση για δημιουργία «φιλοβασιλικού» κόμματος πάρθηκε μετά την παρουσία χιλιάδων πολιτών στην κηδεία του Κωνσταντίνου.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το πολιτικό παρασκήνιο της χώρα μας, πρόκειται για «ανυπόστατες πληροφορίες».

Όπως τόνισαν στο GOV NEWS και στην στήλη Government, «υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο στο χώρο της άκρας δεξιάς και κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους την κατάσταση».

Και η αλήθεια είναι ότι εάν τελικά τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Κασιδιάρη – την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η πρωτοβουλία της κυβέρνηση – δεκάδες χιλιάδες εν δυνάμει ψηφοφόροι του, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, θα μείνουν πολιτικά «άστεγοι».

Μην ξεχνάμε ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις το κόμμα του υπαρχηγού του Μιχαλολιάκου λαμβάνει πάνω από 2,5%, με τάσεις να «πιάσει» το 3%.

Επομένως, πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να προσελκύσουν την συγκεκριμένη εκλογική «δεξαμενή» ψηφοφόρων.

Αυτό που μαθαίνει η στήλη είναι ότι όντως κάποιοι κύκλοι της άκρας δεξιάς προσέγγισαν τους δύο μεγαλύτερους γιούς του Κωνσταντίνουτον Παύλο και το Νικόλαο.

Ο δεύτερος μένει μόνιμα στην Ελλάδα με την σύζυγό του από το 2013.

Και οι δύο όμως απέκλεισαν κάθε πιθανότητα να εμπλακούν με την πολιτική.

«Και τα δύο παιδιά του Κωνσταντίνου έχουν μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον χωρίς ίντριγκες, παρασκήνια και αλληλοκαρφώματα, δεν θέλουν να μπλέξουν με την πολιτική και ειδικά με τον χώρο της ακροδεξιάς», είπε στο GOV NEWS και στην στήλη Government ένας καλός γνώστης των κινήσεων της οικογένειας του Κωνσταντίνου.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά υπάρχουν και εκείνοι που επιμένουν ότι ο Παύλος δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση και όλα μπορούν να συμβούν.

Πηγή: govnews.gr