Παντρεύτηκε η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου – Συγκίνησε το ταγκό του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τη νύφη (φωτο)


Το προσκλητήριο του γάμου τους είχε μια κάρτα ζωγραφισμένη από την αγαπημένη γιαγιά της νύφης, Κατερίνα Μπακατσέλου.

Τα σκαλιά του Βυζαντινού Ναού της Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης ανέβηκαν χθες το βράδυ στις 8 μ.μ. η Ελβίνα Βενιζέλου και ο Γιώργος Παπαϊωάννου, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, η μονάκριβη κόρη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και της Λίλας Μπακατσέλου, έγινε νυφούλα μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Γιώργο. Το προσκλητήριο, δε, του γάμου τους είχε μια κάρτα ζωγραφισμένη από την αγαπημένη γιαγιά της νύφης, Κατερίνα Μπακατσέλου.

Η Ελβίνα και ο Γιώργος σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίστηκαν στα τέλη του 2018 από έναν κοινό τους φίλο και δεν άργησε πολύ να αναπτυχθεί το αίσθημα του ενδιαφέροντος του ενός για τον άλλο. Και όλο αυτό σταδιακά να οδηγήσει σε συναίσθημα και πολύ περισσότερο στο αποψινό χαρμόσυνο γεγονός για τις δυο οικογένειες. Η κόρη του κ. Βενιζέλου και της κυρίας Μπακατσέλου έχει σπουδάσει νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Λουξεμβούργο και την Αμερική.

Παρόντες μεταξύ των άλλων στο μυστήριο ήταν οι συγγενείς των οικογενειών καθώς και οι φίλοι του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως μεταξύ των άλλων οι Γιάννης Κουκιάδης, Στέλιος Αγγελούδης και Πέτρος Παπασαραντόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου. Επίσης, παρέστησαν ο ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Χρύσανθος Ζαμπούλης, ο επιχειρηματίας Κώστας Χαΐτογλου, ο Ευάγγελος Χρυσάφης της Mitilineos και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ο τρυφερός χορός του κ. Βενιζέλου με την κόρη του. Χόρεψαν μαζί ένα ταγκό και το γνωστό τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου «Κάποιες φορές…».