Αλέξης Τσίπρας: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε!»


Στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή της Πολίχνης.
Ο κ. Τσίπρας κατά την περιοδεία του συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί με την ακρίβεια. Μάλιστα, είχε διάλογο με μία κυρία, η οποία του ζητούσε να δεσμευτεί πως θα κόψει τον ΕΝΦΙΑ με τον ίδιο να απαντά «Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν κόψω τον ΕΝΦΙΑ, όμως τους λογαριασμούς θα τους μειώσω». Μάλιστα, σε μία αποστροφή του λόγου του είπε «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε σε λίγο», ενώ ζήτησε από την κυρία να του είπε αν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε έστω και ένα εύρω άνοδο στο λογαριασμό του ρεύματος, λέγοντας παράλληλα πως «συγκρίνει ο κόσμος». Η περιοδεία Τσίπρα γίνεται με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης αυτή την Κυριακή, 15 Μαΐου.
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο οποίος έκανε αναφορά και στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά, αλλά και οι βουλευτές του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριακή Μάλαμα, Δώρα Αυγέρη και Κώστας Ζουράρις. Δείτε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Πολίχνη.