Αλαβάνος: Αυτά που κάνει ο Τσίπρας δεν τα τόλμησε ούτε η χούντα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος καταφέρθηκε και κατά του πρώην κόμματος του με σκληρά λόγια.

«Κανείς δεν τόλμησε να κάνει αυτά που κάνει τώρα ο Τσίπρας, ούτε στη Χούντα, ούτε οι δωσίλογοι στους Γερμανούς. Δεν έχει ξαναγίνει πιο ακραία παραχώρηση κυβέρνησης σε δανειστές, ακόμη και όταν ήμασταν και πάλι υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Να λέμε την αλήθεια, να μη φοβόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση» και συνέχισε λέγοντας, «Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από Χούντα».

Σχετικά με το ότι έχουν προσχωρήσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ αυτό που είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγκατέλειψε τη ριζοσπαστική κοινωνική του πολιτική αλλά είχε κάποιο όριο…».

Ο ίδιος στη συνέχεια διερωτήθηκε, «Απορώ γιατί γίνονται συζητήσεις για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ανασχηματισμός να γίνει, θα αλλάξει τίποτα;».

«Αν υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να παραιτηθεί, να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγγνώμη και να πάει σπίτι του, κλείνοντας παράθυρα και πόρτες», κατέληξε.