Απίστευτη δήλωση Γεροβασίλη: Εμείς θα υποδείξουμε στα κανάλια πως θα ενημερώνουν τους πολίτες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άγρια κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και κυβέρνησης έχει ξεσπάσει με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της άτυπης Συνόδου των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου που έγινε την Παρασκευή (10/9).

Αμετανόητη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, υπερασπίζεται τις δηλώσεις της για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούςκάνοντας παράλληλα επίθεση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, έκανε το πρωί του Σαββάτου (10/9) νέες δηλώσεις, υπερασπιζόμενη τα όσα είπε χθες για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την «μη κάλυψη της Συνόδου».

Η κ. Όλγα Γεροβασίλη όπως φαίνεται πιστεύει πως είναι «δικαίωμα και υποχρέωση της κυβέρνησης στη Δημοκρατία» να επισημαίνει στα κανάλια πώς θα ενημερώνουν τους πολίτες «ειδικά όταν θεωρεί ότι η πρακτική αυτή υποκρύπτει σκοπιμότητα».

Αμέσως μετά τις παραπάνω δηλώσεις η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτέθηκε στην ΝΔλέγοντας, για τα όσα είπε χθες το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ντροπή για τη Δημοκρατία», αναφέροντας πως η κυβέρνηση έχει γίνει «γραφείο τύπου των καναλιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ