Διχασμένη η ομάδα του Κυριάκου – Ο Κυρανάκης πάει στο #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε δυο στρατόπεδα έχει χωριστεί το επικοινωνιακό επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου στο Σύνταγμα, που ως βασικό σύνθημα έχει το Παραιτηθείτε!

Ο εσωτερικός διχασμός των στελεχών της ΝΔ έχει μεταφερθεί και στα κοινωνικά δίκτυα, όπου δίνονται στην κυριολεξία μάχες-άκουσον άκουσον-για το αν θα πρέπει τα μέλη της ΝΔ δώσουν το παρών και για το αν η ΝΔ στηρίζει επίσημα ή ανεπίσημα την εν λόγω πρωτοβουλία.

Αποτέλεσμα των τραγελαφικων καταστάσεων και του εκνευρισμού που επικρατεί στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, είναι το κλείσιμο της δημοσκόπηση δημοσκοπικής ψαλίδας.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ πλέον είναι απόλυτα μπερδεμένοι καθώς δεν είναι σε θέση πλέον να κατανοήσουν ποια είναι η γραμμή της ΝΔ, μιας και το κάθε στέλεχος που έχει βήμα, βγαίνει και προβάλει τις προσωπικές του θέσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλης εφημερίδας, εμφανίζεται ο ελληνικός λαός να μην επιθυμεί πλέον εκλογές... Δηλαδή προτιμά εις γνώση του τον "ζυγό" της χειρότερης ελληνικής κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών από τη λύση των εκλογών!

Αυτό το οξύμωρο όμως έχει ονοματεπώνυμο... Είναι αποτέλεσμα της "καλής" δουλειάς του επικοινωνιακού επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Αν συνεχιστεί όμως αυτή η κατάσταση, η ΝΔ θα καταφέρει το ακατόρθωτο σε λίγους μήνες... Την επιστροφή δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ στην προτίμηση των Ελλήνων Ψηφοφόρων!

Και βέβαια, όπως μας έχουν αποδείξει οι "ειδήμονες" της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ, δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταφέρουν και αυτό...

Πηγή: 24wro.com.gr