ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά προς τους νέους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάλεσμα στους νέους να συμβάλλουν στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού απηύθυνε το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την εξάπλωση του Covid 19 που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας

«Είναι τα νέα παιδιά που θα είναι οι μικροί μας ήρωες στην προσπάθεια να προστατέψουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνέψουν, τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Αντιλαμβάνομαι και τα παιδιά τα νέα που νιώθουν την ανάγκη (να ζήσουν έντονα το καλοκαίρι) και νιώθουν και πιο άτρωτοι. Βράζει το αίμα τους», είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε:

«Σε αυτούς απευθύνομαι. Και σαν πατέρας. Και τους ζητώ να συμβάλλουμε όλοι. Είναι τα νέα παιδιά τα οποία θα πρέπει να περιφρουρήσουν τα ζητήματα αυτά. Είναι τα νέα παιδιά που θα είναι οι μικροί μας ήρωες στην προσπάθεια να προστατέψουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνέψουν τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας. Είναι εκείνα τα νέα παιδιά που είναι έτοιμα να αντισταθούν σε οτιδήποτε μπορεί να μην τους αρέσει αλλά είναι η ώρα που θα πρέπει, με την ευθύνη που τους διακρίνει όλους αυτούς τους μήνες, να μπουν μπροστά στην προσπάθεια αυτή. Είναι τα νέα παιδιά που θα κληθούν να ζήσουν σε μια κοινωνία η οποία πρέπει να είναι καλύτερη. Και μέσα από αυτή την κρίση να βγούμε κερδισμένοι και σαν χώρα, και η πατρίδα μας να πάει μπροστά. Είναι αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία κοιτάμε στα μάτια και τους ζητάμε να περιφρουρήσουν εκείνα ό,τι σημαντικό έχει γίνει στην κοινωνία τους τελευταίους μήνες».