ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin»

Αρνητική εντύπωση και πολλά σχόλια προκάλεσε μία αναφορά της Ραλλίας Χρηστίδου στην ομιλία της στην βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, με την οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστή τραγουδίστρια, υποστήριξε ότι «οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin».

Βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, αλλά και συνάδελφοι τους από κόμματα της αντιπολίτευσης, χαρακτήριζαν «αδιανόητα» όσα είπε η κ. Χρηστίδου από το βήμα της βουλής για τον θάνατο τριών εργαζομένων της τράπεζας από μολότοφ που πέταξαν κουκουλοφόροι που συμμετείχαν σε πορεία.

Είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,ακριβώς:

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της ΝΔ ως αντιπολίτευση για τους μπαχαλάκηδες, ήταν προσχηματικά. Πραγματικός στόχος ήταν οι διαδηλωτές και σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες οι φίλοι σας ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν την χώρα σε χρεωκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται. Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Κι εμείς δεν ξεχνάμε,ούτε τους νεκρούς της Marfin, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

Ακούστε την συγκεκριμένη αναφορά στο 6 :31

πηγή: iefimerida.gr