Γεννηματά: «Στα 22 μου είπαν ότι έχω λίγες πιθανότητες να γίνω μητέρα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε για τις προσπάθειες να γίνει μητέρα, για τη μάχη με τον καρκίνο και για τους γονείς της που έχασε μέσα σε επτά μήνες

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛΦώφη Γεννηματά, κάνοντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων, καθώς μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει παιδί, για τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και για την απώλεια των γονιών της, τους οποίους έχασε σε διάστημα επτά μηνών.

Η Φώφη Γεννηματά είναι χρόνια στην πολιτική. Συνήθως την ακούμε να μιλάει για τις πολιτικές εξελίξεις και σπάνια για τον εαυτό της. Χθες, ωστόσο, αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα και να δείξει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον ρόλο του αρχηγού ενός πολιτικού κόμματος.

Απαντώντας στο γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική η ίδια απάντησε πως μετά τον θάνατο του πατέρα της, του Γεώργιου Γεννηματά «δεν ήθελα να σκεφτεί ούτε ένας Έλληνας ότι θέλω να εκμεταλλευτώ το συναίσθημά τους για την απώλεια του πατέρα μου. Και πέρα από το τι θα σκεφτόταν ο καθένας και η ίδια δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Χρειαζόταν ένας χρόνος για να αφομοιώσουμε το πένθος. Ήταν ισχυρό το σοκ. Στην αρχή δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ τέτοια πράγματα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Σκεφτόμουν ότι μια μέρα θα με ρωτήσει γιατί μαμά δεν ασχολήθηκες; Δεν τα έλεγε καλά ο παππούς;».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά