ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ – ΖΕΡΒΑΣ: Δίνουν το μισό τους μισθό στη μάχη με τον κορονοϊο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θα καταθέσουν το 50% των απολαβών τους για τους επόμενους δύο μήνες

Το μισό μισθό τους από τη θέση ευθύνης που κατέχουν, θα κταθέσουν γα τους επόμενους δύο μήνες στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Για τους επόμενους δυο μήνες καταθέτω ως Περιφερειάρχης το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς!», ανέφερε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του  κ. Ζέρβας ανακοίνωσε ότι καταθέτει το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης για δύο τουλάχιστον μήνες υπέρ του ΙΦΕΤ για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του Covid 19. «Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να προσφέρουμε σε αυτήν την εθνική προσπάθεια», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως «η πράξη αυτή είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική».

br