ΜΠΑΧΑΛΟ η Βουλή – Σε ποιον είπε η Τασία να πάει να… λιαστεί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας σήμερα το πρωί, ανάμεσα στην Τασία Χριστοδουλοπούλου, που προέδρευε της διαδικασίας και στη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ε. Χριστοφιλοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου απαντούσε σε ερώτηση της Ε. Χριστοφυλοπούλου, όταν ξαφνικά εκείνη άρχισε να διακόπτει την υπουργό, φωνάζοντας:

Τον λόγο τότε πήρε η Τασία Χριστοδουλοπούλου για να ηρεμήσει τα πνεύματα και απευθυνόμενη στη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε:

«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς; Αν δεν μπορείτε να ακούσετε, μη θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε»;

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται και όταν η Τασία Χριστοδουλοπούλου της είπε να περάσει έξω αν δεν μπορεί, εκείνη είπε:

«Υπάρχουν κι άλλοι έξω που μπορούν να ωφεληθούν και δεν λιάζονται».

Η ατάκα αυτή έκανε έξω φρενών τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία της απάντησε:

«Πηγαίνετε να λιαστείτε, γιατί ίσως σας χρειάζεται! Όπως χρειαζόταν και σε άλλους, γιατί το επίπεδό σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματός σας, που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου δεν υποχωρούσε όμως με την κυρία Χριστοδουλοπούλου σε έντονο ύφος να της λέει:

«Λοιπόν, τελειώνετε τώρα. Τελειώνετε. Φύγετε έξω αν δεν μπορείτε να ακούτε. Με το δικό σας πρόβλημα θα ασχοληθούμε τώρα»;

star.gr

br