Μητσοτάκης: Ψεύτης ο Τσίπρας – Η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αιχμηρή απάντηση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση για τα εργασιακά – «Καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι η δημιουργία καλών νέων θέσεων εργασίας»

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν στη Βουλή ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί, σε ειδική συνεδρίαση για τα εργασιακά, με αφορμή ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος επεφύλασσε αιχμηρή απάντηση κυρίως προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να επινοεί σκιές, δεν μπορεί ωστόσο να κρύψει την πραγματικότητα ότι η Ελλάδα έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας την ειδική συνεδρίαση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ψέματα και ανακρίβειες» στα εργασιακά, κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρες ιδεολογικές διαφορές» της κυβέρνησης της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς πιστεύουμε στην παραγωγή νέου πλούτου όπου θα έχουν μερίδιο όλοι, δεν πιστεύουμε ότι τα προσωρινά επιδόματα ανακούφισης αποτελούν λύση στα προβλήματα ανισότητας» σημείωσε για να προσθέσει ότι η καλύτερη κοινωνική πολιτική για τη χώρα είναι η δημιουργία πολλών και καλών νέων θέσεων εργασίας.

Κατηγόρησε παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι «εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους πολίτες» και διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση «θα κλείνει την πόρτα στους διορισμούς από το παράθυρο. Ο ιδιωτικός τομέας θα δώσει την ανάσα στην αντιμετώπιση της ανεργίας, όχι οι προσλήψεις στο Δημόσιο, όχι πάντως με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή