ΒΟΜΒΑ: «Έκλεισε» το προφίλ της στο Facebook η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (ΦΩΤΟ)

Η πρώην πρόεδρος του ΣτΕ και επόμενη πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από ένα ευγενικό μήνυμα:

«Ευχαριστώ θερμά για τα καλά λόγια. Για λόγους αυτονόητους πρέπει να σας αφήσω….»

Κ.Σ

Καίτοι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, οι περιορισμοί που επιβάλλει το ύπατο αξίωμα την οδήγησαν να αποτραβηχθεί διακριτικά από αυτά εγκαίρως.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου όταν είχε αναδειχτεί επικεφαλής του ΣτΕ είχε αναρτήσει φωτογραφία του πατέρα της γράφοντας: «Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή.. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε.. Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια.. Έχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε.. Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά».

Χάρη βέβαια στο έντονο ενδιαφέρον των δημοσιογράφων αλλά και των πολιτών για το πρόσωπό της έχουν «σωθεί» στο διαδίκτυο αρκετές φωτογραφίες που συνήθιζε να ανεβάζει στο προσωπικό της προφίλ.