ΑΥΤΑ είναι τα νέα γραφεία της ΝΔ – Πού βρίσκονται, πόσο είναι το ενοίκιο και σε ΠΟΙΟΝ ανήκει το κτήριο! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε διαδικασία εύρεσης νέων γραφείων της ΝΔ, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την ημέρα της εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη, έχει ξεκινήσει ένα …σαφάρι και σύμφωνα με πληροφορίες του 15minutes.gr εντοπίστηκε το κτήριο στο οποίο θα μετακομίσουν τα γραφεία της ΝΔ.

Το κτήριο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, στο Μοσχάτο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει το ενοίκιο να μην ξεπερνά τα 8.000 με 10.000 ευρώ, όταν τώρα το μίσθωμα είναι κοντά στις 55.000. ευρώ.

Στην Πειραιώς, ασφαλώς το κόστος, είναι βέβαιο, ότι θα είναι σε αυτό το πλαίσιο. Το ακίνητο είναι 4όροφο, με 2.312τμ. γραφείων, με δύο υπόγεια (32 θέσεις στάθμευσης και αποθήκη 771,65 τμ.)

Το ισόγειο του κτηρίου έχει γραφεία 593,87 τμ, τα γραφεία του Α΄ ορόφου είναι 719 τμ., τα γραφεία του Β΄ ορόφου είναι 736,68 και τα γραφεία του Γ΄ ορόφου 178,63 τμ.

Το έτος κατασκευής του κτηρίου είναι το 1989 και εκεί στεγαζόταν η αντιπροσωπεία και το service των ηλεκτρονικών JVC, όταν το τέλος του 2009 …εξαφανίστηκε και το κτήριο περιήλθε στην κατοχή της Τράπεζας Πειραιώς.

Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία με την Πειραιώς leasing έχει κλείσει, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει εντοπιστεί ακόμη ένα κτήριο στο Μεταξουργείο.

Έτσι μετά τη Συγγρού σειρά έχουν και τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Η γαλάζια νεολαία ετοιμάζεται να φύγει και αυτή από τη Μεσογείων και ήδη ο διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης ψάχνει χώρο.

Όπως είναι φυσικό οι νεολαίοι θα εγκατασταθούν σε χώρο κοντά στο κέντρο της Αθήνας για προφανείς χώρους.

Πάντως έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα να συστεγαστεί η ΝΔ με την ΟΝΝΕΔ, αλλά κάτι τέτοιο εγκαταλείφθηκε αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει την ανεξαρτησία της νεολαίας του.

Παρόλα αυτά έχει ζητήσει από τους επιτελείς του το ενοίκιο για την ΟΝΝΕΔ να μην ξεπερνάει τα 2.500 ευρώ, ενώ επί προεδρίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, όταν έπεσαν οι υπογραφές, η Μεσογείων στοίχιζε με περίπου 9.500 ευρώ

πηγή:15minutes