Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Άγριος καβγάς μεταξύ Τζήμερου – Πρωτούλη στο Περιφερειακό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος καβγάς μεταξύ Τζήμερου – Πρωτούλη στο Περιφερειακό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Τζήμερος και ο Πρωτούλης λογομάχησαν στη διάρκεια του Περιφερειακού συμβουλίου 

- Δείτε τους λόγους της σύγκρουσής τους 

Άγρια ήταν η σύγκρουση του Γιάννη Πρωτούλη με τον Θάνο Τζήμερο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιοποίησε ο δεύτερος, στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα»,«άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Όπως δείχνει το βίντεο, ο κ. Πρωτούλης απάντησε στον κ. Τζήμερο χρησιμοποιώντας σφοδρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «ξεφτίλα», «χαφιέ», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζιστή με το κοστούμι».

Στη συνέχεια, ο κ. Πρωτούλης εμφανώς εκνευρισμένος, προσέγγισε το σημείο που καθόταν ο κ. Τζήμερος, χωρίς οι παριστάμενοι να καταφέρουν να τον σταματήσουν, ενώ όπως φαίνεται, τον φτύνει. Στη συνέχεια, ακούγεται ο ήχος από το φλυτζάνι καφέ, που έπεσε στον κ. Τζήμερο.

Στο τέλος του βίντεο, ο επικεφαλής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ φαίνεται με το πουκάμισό του λερωμένο από τον καφέ και ρωτά αυτούς που βιντεοσκοπούν αν έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το λερωμένο πουκάμισο

Την ίδια ώρα, το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του κ. Τζήμερου, με το λερωμένο με καφέ πουκάμισο.

Ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να συλληφθεί ο κ. Πρωτούλης. Ωστόσο, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία.

Οι αστυνομικές αρχές, αν και σημείωσαν ότι δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημά του, έλαβαν τελικώς εντολή να αποχωρήσουν.

tzimeros_lerwmeno