ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Παπαδημούλη: Δε με νοιάζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που βγάζουν 70.000 ευρώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα πρόκληση από ένα ακόμα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που με τις ακραίες ιδεοληψίες τους έχουν θέσει στο στόχαστο τον ιδιωτικό τομέα και επιχειρούν με το ασφαλιστικό αυτή τη φορά ένα ακόμη βήμα εξόντωσης όσων ελεύθερων επαγγελματιών έχουν κατορθώσει να επιβιώσουν και να έχουν ικανοποιητικό εισόδημα.

Ο ευρωβουλετής κ.Παπαδημούλης μιλώντας για το ασφαλιστικό στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 αναφερόμενος στην κατακόρυφη αύξηση εισφορών που πρέπει να πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το νέο ασφαλιστικό είπε: "εμένα δεν με κόφτει αυτός ο ελεύθερος επαγγελματίας που βγάζει το χρόνο περισσότερα από 70.000 ευρώ"

Ε, βέβαια, τι να τον κόφτει τον επαγγελματία πολιτικό , μεγαλοεπενδυτή ομολογιούχο Παπαδημούλη (δείτε εδώ) που βγάζει πολλά περισσότερα το χρόνο ως ευροβουλευτής για τον ελεύθερο επαγγελματία που βγάζει 70.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το αριστερής έμπνευσης ασφαλιστικό κάποιος που βγάζει 70.000 θα πρέπει να δίνει 20% εισφορά για σύνταξη και 6,95% εισφορά υπέρ υγείας.

Στο υπόλοιπο ποσό που θα του μένει (περίπου 50.000) θα πρέπει να υπολογιστεί φόρος 26% συν προκαταβολή φόρου 75% για την επόμενη χρονιά. (από του χρόνου θα πάει 100%)

Επίσης έχει να πληρώσει και το τέλος επιτηδεύματος.
Συνολικά δεν θα του μείνουν δηλ πάνω από 30.000 ευρώ.