ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Αυτά είναι τα ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά θα είναι τα τελικά αποτελέσματα με πολύ μικρές αποκλίσεις. (Υπενθυμίζεται ότι ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, είπε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αργά το απόγευμα.)

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: 39,5%

Κυριάκος Μητσοτάκης: 29%

Απόστολος Τζιτζικώστας: 19%

Αδωνις Γεωργιάδης: 12,5%

Ξεκάθαρο μήνυμα μιας κεντροδεξιάς στροφής του κόμματος φαίνεται πως έστειλε ο λαός της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχοντας μαζικά και στηρίζοντας τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι 400.000 του κόσμου που πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έδειξαν παράλληλα ότι η παράταξη μοιάζει να ξυπνάει από τον λήθαργο των απανωτών εκλογικών αποτυχιών.

Το επίσημο αποτέλεσμα επρόκειτο να ανακοινωθεί στις 08:00 το πρωί από την ΚΕΦΕ που φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τη συμμετοχή του κόσμου. Αλλά ούτε στις 08:00 ανακοινώθηκε και η... νέα ώρα που έδωσε αρχικά ο προεδρεύων της Επιτροπής, Γιάννης Τραγάκης φτάνοντας στα γραφεία της Συγγρού λίγα λεπτά μετά τις 08:15 ήταν γύρω στις 9 παρά. Όμως στις 09:10 ο ίδιος ο κ. Τραγάκης είπε ότι υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν φαξ να στείλουν τα στοιχεία και έτσι προέβλεψε ότι το επίσημο αποτέλεσμα θα το μάθουμε το απόγευμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ζητώ την στήριξή σας την 10η του Γενάρη!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Πολύ θετική η συμμετοχή των 400.000-Έντονος προβληματισμός για την απουσία της νέας γενιάς!

Αυτά είναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τις ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ στην Α Πειραιά!