Eξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εξιτήριο πήρε νωρίτερα απ" ότι αναμενόταν ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Η ξαφνική περιπέτεια υγείας για τον Πέτρο Τατσόπουλο πήρα αίσιο τέλος. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ο ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00, από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες».

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (01.10.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής» όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Όταν «έπεσαν» οι διαφημίσεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πέντε ώρες.

Ο γιατρός που τον χειρούργησε, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές, λέγοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν τόσο κρίσιμη που η εγχείρηση ξεκίνησε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αναισθησία του ασθενούς!

«Είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά», είχε αποκαλύψει ο κ. Λυμπεριάδης, λέγοντας πως ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε στο Ιπποκράτειο με πίεση σχεδόν στο μηδέν.

Τα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Πηγή: www.newsit.gr