Πέτρος Τατσόπουλος: Μεταφέρθηκε στην καρδιοχειρουργική κλινική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμη ένα μικρό βήμα για να βγεί νικητής από τη μεγάλη μάχη που δίνει έκανε σήμερα (04.09.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Η κατάσταση της υγείας του βαίνει βελτιούμενη και οι γιατροί αποφάσισαν να βγεί ο Πέτρος Τατσόπουλος από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη, όταν υποβλήθηκε στη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο Ιπποκράτειο.

Πλέον, ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται στην καρδιοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, καθώς δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, η κατάστασή του είναι συνεχώς βελτιούμενη, αλλά η αισιοδοξία που υπάρχει είναι κάτι περισσότερο από συγκρατημένη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εισήχθη εσπευσμένα το χειρουργείο την περασμένη Τρίτη, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή του Alpha αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο στο στήθος και κατέρρευσε.

Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση και διανύει το τρίτο 24ωρο εκτός μηχανικής υποστήριξης.

Πηγή: www.newsit.gr