Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πόσο χρονών είναι η γνωστή πολιτικός;

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες γυναίκες που κάθισαν στα έδρανα της Βουλής. Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη, κόρη του γιατρού και πολιτικού, Γιάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Βαρδινογιάννη, η οποία ανήκει σε μια από τις ισχυρότερες οικογένειες της Κρήτης και της Ελλάδας.

Είναι δέκα χρόνια μαζί με τον «Κρητίκαρο με τα όλα του» όπως τον έχει χαρακτηρίσει, Μάνο Πενθερουδάκη ο οποίος είναι επίσης από το Ρέθυμνο και διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην οδό Βουκουρεστίου ενώ ο έγγαμος βίος τους ξεκίνησε το 2010.

Πάντα περιποιημένη και κομψή, αγαπά τα μαύρα ρούχα και διαθέτει μια μοναδική γυναικεία γοητεία που γίνεται αισθητή σε κάθε της εμφάνιση.

Με τον Ήλιο στον Ταύρο, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, να αναδεικνύει την μελαχρινή ομορφιά της και διαθέτοντας ένα Τ- τετράγωνο στο ωροσκόπιό της μεταξύ Άρη, Αφροδίτης και Ποσειδώνα το οποίο είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι είναι φωτογενής και σέξι, η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν είναι από τα πρόσωπα που μπορεί κάποιος, βλέποντάς τη, να πει με ακρίβεια πόσων ετών.

Άλλοι της προσθέτουν χρόνια, λόγω της πολιτικής της καριέρας και άλλοι της αφαιρούν εξαιτίας της «καυτής» παρουσίας της. Έτσι, αν σου πει ότι είναι 40 plus θα το πιστέψεις αλλά κι αν σου πει ότι είναι 40 under πάλι θα το πιστέψεις. Ωστόσο είναι... 40 χρονών!