ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η γυμνή φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ραχήλ Μακρή χθες βράδυ ως καλεσμένη στην εκπομπή «Πρώτη φορά όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Αρχικά, σε ερώτηση του δημοσιογράφου - παρουσιαστή γιατί γελάνε η Μέρκελ και ο Τσίπρας στις φωτογραφίες, η πρώην βουλευτής απάντησε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός γελάει γιατί εξασφάλισε το μέλλον το δικό του, των παιδιών του και όλων των παρατρεχάμενων και παίρνει εκατομμύρια.

Εν συνεχεία, η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε πως έχει στοιχεία στα χέρια της για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαπλοκή και τις μίζες και αποκάλυψε ότι γυμνάστρια των Bodyline έχει γίνει διευθύντρια σε Υπουργείο.

Επιπλέον, έριξε μια ακόμη «βόμβα», αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα τη δούμε σε γυμνή φωτογράφιση, την οποία όμως κάνει για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την καμπάνια κατά του AIDS.

Αν και η πρώην βουλευτής έκανε τη γυμνή φωτογράφιση με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (φωτογραφία, φιλανθρωπία) σε τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη της (αποδοχή πρότασης, για καλό), δείχνοντας το φιλανθρωπικό σκοπό, λόγω του ότι ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα της, αναμένεται ότι από κάποιους θα δεχτεί αυστηρή κριτική.