Σάλος- Yπουργός… ξέχασε να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από έλεγχο που διενεργείται από ορκωτούς λογιστές προέκυψαν ατασθαλείες και παραλήψεις σχετικά με το πόθεν έσχες δύο υπουργών της κυβέρνησης, ενός νυν και ενός πρώην βουλευτή

 

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης για τρια συνεχόμενα χρόνια, δεν δήλωνε εισόδημα 1 εκ. ευρώ τα τρία προηγούμενα χρόνια κάτι το οποίο έσπευσε να το δήλωσει φέτος.

 

Από την άλλη πλευρά ο δεύτερος υπουργός φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρείας και έχει μετοχές σε αυτήν. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου είχε συγκεντρώσει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας.

 

Αναφορικά με τους δύο βουλευτές, το πρώην μέλος του Κοινοβουλίου εμφανίζεται να έχει μεγάλες φορολογικές εκκρεμότητες ενώ ο νυν βουλευτής έχει πολλές «τρύπες» στο «πόθεν έσχες» του, με ποσά που δεν δικαιολογούνται.

 

Τέλος τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με δηλώσεις της μέχρι πρότινος προέδρου της Επιτροπής Δέσποινας Χαραλαμπίδου επιβεβαιώνονται αυτές οιπληροφορίες. Η κ. Χαραλαμπίδου μιλώντας στο Mega, διευκρίνισε ότι θα ενημερώσει τον νυν πρόεδρο Γιώργο Βαρεμένο για τα αποτελέσματα της έρευνας, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει εκ νέου συνεδρίαση.

 

 

Πηγή: parapolitika.gr