ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Ο Πειραιώτης Βαγγέλης Τσιρώνης, μέλος ΚΕ ΟΝΝΕΔ, στηρίζει Άδωνη Γεωργιάδη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η υποψηφιότητα Άδωνη κερδίζει πέλαγος σιγά σιγά και στη νέα γενιά της ΝΔ!

Από τον Πειραιά αυτή τη φορά μια ιδιαίτερα σημαντική στήριξη, από το μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ και πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά, Βαγγέλη Τσιρώνη.

Με ανακοίνωσή του, ο Βαγγέλης Τσιρώνης τάσσεται κατά της οικογενειοκρατίας και υπέρ της υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη!

Πληροφορούμαστε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι στον Πειραιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κούρσας για τη διαδοχή ηγεσίας στη ΝΔ, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Της παράταξης όμως που έχασε την επαφή με την κοινωνία, την στήριξη της μεςαίας τάξης που παραδοσιακά ήταν το μεγάλο στήριγμά της.

Στην μάχη λοιπόν για την διαδοχή βλέπουμε ότι η κομματοκρατία και η οικογενειοκρατία συνεχίζεται.

Ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρώην γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, χρόνια βουλευτής, υπουργός και πρόεδρος της Βουλής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, βουλευτής και πρώην υπουργός.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, και φυσικα γιος πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης.

Και τέλος ο Άδωνις Γεωργίαδης, αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας, εκτός κομματικού σωλήνα και οικογενειοκρατίας...

Κάποιοι θα πούν ότι είναι αλεξιπτωτιστής , ότι ήταν στο ΛΑΟΣ και έβριζε τη ΝΔ. Να θυμίσω σε όλους αυτούς ότι έκαναν Πρόεδρο του κόμματος αυτόν που έριξε το κόμμα το 1993... Αυτόν που έλεγε ότι δεν γυρίζω στη ΝΔ ακόμα κι αν με κάνουν αρχηγό.

Στο παρελθόν είχα διαφωνήσει με τον Αδώνι Γεωργιάδη σε πολλά και κυρίως σε δηλώσεις στου για την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δεν ήμουν υποστηρικτής του. Το αντίθετο θα έλεγα.

Παρ’ όλα αυτά, στηρίζω σε αυτή την εκλογική διαδικασία , με την ψήφο μου τον Άδωνι Γεωργίαδη. Τον στηρίζω γιατί είναι αυτοδημιούργητος, γιατί έχει κολλήσει και κολλάει ακόμα ένσημα, καθότι δεν είναι ανεπάγγελτος πολιτικός ( άλλωστε έχουμε χορτάσει από αυτούς τόσα χρόνια ),γιατί πρέπει επιτέλους να δούμε και κάποιον εκτός τζακιών να ηγείται μιας παράταξης.
Και τέλος γιατί είναι ΔΕΞΙΟΣ και δεν ντρέπεται να το πει και να το υποστηρίξει.

Θέτω λοιπόν τη στήριξή μου και την ψήφο μου στον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ