Δείτε το συγκινητικό προεκλογικό του σποτ του Άδωνη Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


24 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσίευσε το προεκλογικό του σποτ, του οποίου η παραγωγή είναι εντυπωσιακή.

Τα κομματικά επιτελεία έχουν πάρει… φωτιά στην τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές, ενώ το… αυτό ισχύει και μεμονωμένα, με τα πολιτικά πρόσωπα να παρουσιάζουν τα προεκλογικά τους «όπλα». Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το προεκλογικό του σποτ.

Ανέβηκε απόψε, Πέμπτη 13.06.2019, στο YouTube και έχει… έντονο άρωμα ΗΠΑ! Στο βίντεο παρουσιάζεται μια ολόκληρη μέρα γεμάτη… Άδωνι!

«Ένα 24ωρο του Άδωνι» είναι ο τίτλος και δείχνει πώς περνά την ημέρα του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Από το ξύπνημα στις 06:00 το πρωί και την πρωινή γυμναστική στον διάδρομο, μέχρι το… καθαρά πολιτικό κομμάτι της ημέρας:

Την παρουσία του σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, την δουλειά στα γραφεία του κόμματος, αλλά «βαριά χαρτιά» της «γαλάζιας» παράταξης, όπως τον αρχηγό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά.

Την άφιξη στην Βουλή, το τηλεφώνημα από τον «Περσίκο Γεωργιάδη», τον γιο του και το διάλειμμα για… βρώμικο.

Άδωνς Γεωργιάδης

Μετά πολιτικό γραφείο και στην συνέχεια… καφενείο, πριν φτάσει η ώρα για την «Ελληνική Αγωγή», όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης πίνει καφέ από μία κούπα με το όνομα… Ευγενία.

Άδωνς Γεωργιάδης

Στο τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιστρέφει στο σπίτι και στέλνει το δικό του μήνυμα, τόσο για την αξία της οικογένειας, όσο και για το διακύβευμα των εκλογών…Δείτε στο προεκλογικό σποτ πώς περνά την μέρα του ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πηγή: www.newsit.gr