Τσίπρας – Μπαζιάνα: Χαλαρό δείπνο στο Ενετικό Λιμάνι με… το μισό υπουργικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα χαμόγελα και η χαλαρή διάθεση περίσσευαν το βράδυ της Παρασκευής (03.05.2019) σε εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, όπου έφαγαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί με το… μισό υπουργικό συμβούλιο.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στα Χανιά, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τη… Μπέτυ Μπαζιάνα, τον Παύλο Πολάκη κι άλλους υπουργούς ή υποψήφιους ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάνε για φαγητό.

Επέλεξαν το γραφικό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων για να περάσουν λίγες… ήρεμες και χαλαρές στιγμές. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Παύλο Πολάκη, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η παρέα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, απόλαυσε παραδοσιακούς μεζέδες, όπως ντολμαδάκια, καλαμαράκια και χταπόδι.

Στο δείπνο παρέα με το Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης μαζί με την σύζυγό του Θέμιδα Γκέκου και την κόρη τους Δωροθέα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πέτρος Κόκκαλης, Έλενα Κουντουρά, οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης και άλλοι.

Πηγή: zarpanews.gr