Άκης Τσελέντης: Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική μετά το τροχαίο στο Περιστέρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θύμα σοβαρού τροχαίου στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι έπεσε το πρωί του Σαββάτου (04.05.2019) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Τσελέντης.

Η σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη το αυτοκίνητο του γνωστού σεισμολόγου ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί ο Άκης Τσελέντης από το αυτοκίνητό του!

Για τον απεγκλωβισμό του μάλιστα επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου με τρία οχήματα, όπως ανέφερε σε tweet της η Πυροσβεστική.

Ο Άκης Τσελέντης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Θρίασιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Είναι καλά στην υγεία του αλλά παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Φωτογραφίες με τον Άκη Τσελέντη στο κρεβάτι του πόνου ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο φίλος του και επίσης σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας. Σύμφωνα με άλλη ανάρτηση του γνωστού σεισμολόγου, ο Άκης Τσελέντης έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα στην πλάτη και έχει μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι.

Εξαιτίας του τραυματισμού του, ο Άκης Τσελέντης αναβάλει τις προγραμματισμένες προεκλογικές του υποχρεώσεις μέχρι νεωτέρας όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του.

Πηγή: www.newsit.gr