"Πολάκης τέλος". Χαλασμός στο Twitter για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Παύλος Πολάκης έχει την... τιμητική του στο Twitter μετά την ατυχέστατη επίθεση που εξαπέλυσε σοτν υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Παύλος Πολάκης. Ένα όνομα που για μια ακόμη φορά προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις και «καυτές» συζητήσεις με τις τοποθετήσεις του.click4more Ευρωεκλογές 2019: «Σόρρυ παιδιά έχει δίκιο ο Πολάκης κι ο Κυμπουρόπουλος άδικο»...

Τελευταίο κρούσμα η επίθεση που εξαπέλυσε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τον διορισμό του.

Το πολιτικό σκηνικό πήρε… φωτιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «υποσχέθηκε» πρόταση μομφής για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απάντησε πως θα μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση και κάπως έτσι το νέο πεδίο μάχης… είναι εδώ!

Ο κ. Πολάκης προσπάθησε να «μαζέψει» την αρχική του τοποθέτηση, αν και όπως σας έχει ήδη πληροφορήσει το newsit.gr, αυτό ήταν το αποτέλεσμα του… τραβήγματος του αυτιού (του) από τον πρωθυπουργό.

Η ΝΔ φυσικά είναι… στα κάγκελα, ο ίδιος ο Στέλιος Κυμπορόπουλος έχει ήδη τοποθετηθεί, ωστόσο η «ζημιά» για το κυβερνών κόμμα, παρά την «κάλυψη» του Αλέξη Τσίπρα, έχει ήδη γίνει.

Αυτό φαίνεται και από το… αδιανόητο «πάρτι» που έχει στηθεί στο Twitter, με το hashtag «Πολάκης Τέλος» να έχει «καρφωθεί» στην πρώτη θέση των trends και τα σχόλια να πέφτουν βροχή!Δείτε τα highlights του… Πολάκης τέλος

 

Πηγή: www.newsit.gr