Αρκάς: Η δασκάλα του "πιτσιρικά" Αλέξη Τσίπρα… αυτοκτονεί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ακόμη φορά που ο Αρκάς επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το... μπέρδεμα με το ήλιο και το υδρογόνο. Και όχι μόνο...

Το να μην αναρτήσει μία μέρα κάποιο σκίτσο για τον πρωθυπουργό ο Αρκάς στην σελίδα του στο Facebook θα αποτελέσει… είδηση. Απόψε δεν είναι μια τέτοια μέρα, αφού ο γνωστός σκιτσογράφος βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα.click4more Αρκάς: «Χτυπά» αλύπητα Τσίπρα με… αγγλικά και «υποσχέσεις»

Τα «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» συνεχίζονται, παρόλο που η λεζάντα αυτή δεν υπάρχει αφού μετά από τόσα και τόσα σκίτσα είναι, πλέον… αχρείαστη.

Ο Αρκάς με το τελευταίο του «χτύπημα» εστιάζει στο… μπέρδεμα του Αλέξη Τσίπρα πριν λίγα εικοσιτετράωρα όταν επισκέφθηκε το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο πρωθυπουργός, συζήτησε με επιστήμονες και τεχνικούς για τα οφέλη του υδρογόνου στην αυτοκίνηση.

Οι επιστήμονες, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν πως δεν είναι επικίνδυνη η χρήση του, τόνισαν ότι αυτήν την στιγμή σε χώρες όπως η Γερμανία, λειτουργούν περισσότερα από 100-120 υδρογονάδικα (σ.σ. σημεία παροχής υδρογόνου για αυτοκίνητα που κινούνται με αυτήν την τεχνολογία).

Ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να κλείσει την κουβέντα με χαλαρή διάθεση, μπέρδεψε το υδρογόνο για το οποίο γινόταν η συζήτηση με το… ήλιο, αφού είπε: «Εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε».Κι εδώ… μπαίνει ο Αρκάς

Στο νέο του σκίτσο, ο «μικρός» Αλέξης Τσίπρας κοιτά ένα κόκκινο μπαλόνι, με δυο φίλους του να λένε: «Αυτά τα μπαλόνια τα φουσκώνουν με ήλιο».

Για να τους απαντήσει: «Γιατί, αν τα φουσκώσουν βράδυ δεν σηκώνονται;».

Δείτε το σκίτσο

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Freitag, 22. März 2019Δεύτερο χτύπημα με… απαγχονισμό

Στην συνέχεια ο Αρκάς επανήλθε, με νέο σκίτσο που δείχνει τον ήρωά του να στέκεται μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας και να λέει στην δασκάλα του: «Τελείωσα με την γεωγραφία! Θέλετε να με εξετάσετε και στην Χημεία;«.

Εκείνη, έχει ανέβει σε μια καρέκλα κι έχει περάσει μια θηλιά στον λαιμό, έτοιμη να αυτοκτονήσει…

Δείτε το σκίτσο

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Freitag, 22. März 2019

Πηγή: www.newsit.gr