Ο κύβος ερρίφθη. Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και ο Γιώργος Βουλγαράκης

Το σκεπτόταν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα το αποφάσισε και το ανακοίνωσε: ο Γιώργος Βουλγαράκης κατεβαίνει ξανά στον πολιτικό στίβο.

Ήταν 12 Φεβρουαρίου όταν το ρεπορτάζ του newsit.gr ανέφερε πως ο Γιώργος Βουλγαράκης φλέρταρε με την ιδέα να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Από τότε δύο πράγματα άλλαξαν: Ο Χρήστος Τεντόμας απέσυρε την υποψηφιότητά του και τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Βουλγαράκης ανακοίνωσε μέσω των social media την υποψηφιότητά του.

«Εχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της.

Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.

Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!» αναφέρει μέσω facebook ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος αποκαλύπτει και το όνομα του συνδυασμού του: «Αθήνα και πάλι Αθήνα».

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης:

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση και με ένα μικρό βίντεο:

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ

Έχω μια πόλη στην καρδιά μου!Είμαι περήφανος για την ιστορία της.Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της.Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της.Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη.Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της.Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ.Μάθετε περισσότερα: bit.ly/george_voulgarakis#AthinaKaiPaliAthina #Αθήνα

Gepostet von Γιώργος Βουλγαράκης am Dienstag, 12. März 2019

Πηγή: www.newsit.gr