Στο… ληξιαρχείο ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αλλαγή στο όνομα για τις ευρωεκλογές

Με μια μικρή παραλλαγή που θα αφορά αποκλειστικά στο προεκλογικό υλικό, κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαίου.

Οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, συζητήθηκαν, εκτενώς, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.Η αλλαγή για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αύριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27/03, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή».

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο «ΣΥΡΙΖA Προοδευτική Συμμαχία»».

Για το θέμα σας είχε ενημερώσει το newsit.gr ήδη από τις 19 Φεβρουαρίου του 2019, οπότε και είχε «κλειδώσει» η θέση πως το κόμμα δεν θα άλλαζε όνομα…

Υπενθυμίζεται εδώ πως την Τετάρτη, 13.03.2019, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Πηγή: www.newsit.gr