Αρκάς: "Εξαφάνισε" σκίτσο που έλεγε "ηλίθιο" τον Τσίπρα.

Με νέο «χτύπημά» του, ο Αρκάς δείχνει αποφασισμένος να μην βάλει ούτε… λίγο νερό στο κρασί του, συνεχίζοντας τις επιθέσεις στον πρωθυπουργό.

Αρκάς και Αλέξης Τσίπρας. Μια σχέση… κολασμένη, που το τελευταίο διάστημα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο: Σε αυτό των συνεχών, προσωπικών επιθέσεων μέσα από τα «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού». Την σειρά των σκίτσων που αναφέρονται -εμμέσως, καθώς ποτέ δεν έχει γραφτεί το όνομα «Αλέξης Τσίπρας»- στον Έλληνα πρωθυπουργό.click4more Αρκάς: Τα “τρενάκια” και οι “απορίες” ενός πρωθυπουργού

Οι ατάκες, ωστόσο, που χρησιμοποιούνται, είναι ολοφάνερο πως «στοχεύουν» στον πρωθυπουργό.

Το τελευταίο «χτύπημα» πάντως του Αρκά, ήταν ένα σκίτσο ιδιαίτερα επιθετικό, το οποίο μάλιστα είχε τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος» για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ένα σκίτσο που μόλις λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίησή του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook… εξαφανίστηκε!

Το σκίτσο έμεινε για λιγότερο από δέκα λεπτά στην σελίδα του Αρκά.

Έδειχνε τον… πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα με έναν φίλο του, ο οποίος του έλεγε: «Μη γελάς συνέχεια σαν ηλίθιος, γιατί έχεις και στραβά δόντια!«.

«Το χαμόγελό μου είναι το δεύτερο μεγάλο μου ατού!… Το πρώτο είναι η οικονομία!» απαντά ο «μικρός» Αλέξης Τσίπρας, για να λάβει την απάντηση:

«Ε, τότε φρόντισε να βρεις λεφτά να πας σε ορθοδοντικό«!Δείτε το σκίτσο που αναρτήθηκε για λίγα λεπτά στην σελίδα που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook Λίγο αργότερα, αν κάποιος «άνοιγε» την εικόνα, έβλεπε… αυτό το μήνυμα ΑρκάςΑρκάς

Άγνωστο παραμένει αν η… εξαφάνιση του σκίτσου ήταν λόγω τεχνικού λάθους ή από… επιλογή. Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το άκρως επιθετικό σκίτσο παρέμενε «εξαφανισμένο».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αρκάς… επανήλθε με σκίτσο για τον πρωθυπουργό, αυτή την φορά διαφορετικό.

Δείτε το

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Sonntag, 10. März 2019

Πηγή: www.newsit.gr