Ημέρα της Γυναίκας στο Μαξίμου: Ο φωτογράφος Τσίπρας και η πρωταγωνίστρια Μπέτυ Μπαζιάνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα άνοιξαν τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου για να υποδεχτούν γυναίκες, υπουργούς, βουλευτές, εργαζόμενες και να τις τιμήσουν με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Το κλίμα ήταν τόσο χαλαρό, που ο πρωθυπουργός έγινε και… φωτογράφος.

Γυναίκες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, υπουργοί, βουλευτές, εργαζόμενες, βρέθηκαν την Παρασκευή (08.03.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου. Τις υποδέχτηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα, που αναδείχθηκε σε πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης.click4more

Ο καιρός ήταν καλός κι έτσι η εκδήλωση έγινε στον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου. Ο Αλέξης Τσίπρας, με τη Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του, μίλησε με τις γυναίκες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, γέλασαν και φυσικά δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν για μια φωτογραφία. Δεν πάει κανείς κάθε μέρα στο Μαξίμου για να δει τον πρωθυπουργό της χώρας.

Χαλαρός ο Αλέξης Τσίπρας, δεν δίστασε να πάρει ένα κινητό στα χέρια του για να βοηθήσει να βρει η πολυπόθητη selfie. Πρωθυπουργός είναι, αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ποιος θα το κάνει; Σε άλλες περιπτώσεις που δεν χρειάστηκε… παρέμβαση, απλά πόζαρε χαμογελαστός.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και μια σύντομη δήλωση, στην οποία δήλωσε πως οι γυναίκες που εμπιστεύτηκε και έδωσε κυβερνητικές θέσεις τον δικαίωσαν και υποσχέθηκε πως στις επόμενες κυβερνήσεις, θα υπάρχουν μπουν ακόμη περισσότερες.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, με casual look και χαμογελαστή, μίλησε με τις καλεσμένες, αστειεύτηκε μαζί τους αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα και αναδείχθηκε στο κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης.

Η οποία έκλεισε με μια… οικογενειακή φωτογραφία στα σκαλιά του Μαξίμου. Όχι αυτή δεν την τράβηξε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος βρέθηκε στη… μέση, περιτριγυρισμένος από δεκάδες γυναίκες που πόζαραν χαμογελαστές και με ένα κόκκινο λουλούδια στα χέρια τους.

Στην ειδική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, παραβρέθηκαν γυναίκες που εργάζονται κοινωνικοί λειτουργοί, επιμελήτριες υγείας, ανθρωπολόγοι και ειδικοί συνεργάτες σε δομές υποστήριξης και σε συμβουλευτικά κέντρα, βραβευμένες επιστήμονες, καθηγήτριες Πανεπιστημίου και ερευνήτριες σε διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας, σπουδάστριες και μαθήτριες, γυναίκες που υπηρετούν ως ειδικές επιθεωρήτριες στο υπουργείο Εργασίας, εργαζόμενες από το Σύλλογο Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζών, αναπληρώτριες και ωρομίσθιες εκπαιδευτικοί, μαγείρισσες σε ξενώνα ασυνόδευτων προσφύγων και εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα καθώς και γυναίκες που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική, στο Λιμενικό αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Παρούσες στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός της Κατερίνα Παπακώστα, η υπουργός Εργασίας Έφη Ατσιόγλου και η αναπληρωτής της Θεανώ Φωτίου, η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη. Παρούσα και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Ορέστης Παναγιώτου

Πηγή: www.newsit.gr