Δήμας: Είστε υποκριτές. 41 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Να εκμεταλλευτούμε εμείς τα πλεονεκτήματα των μη κρατικών Πανεπιστήμιων, αλλά να τα στερήσουμε από τους Έλληνες. Υποκρισία». Με αυτά τα λόγια ο Βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, Χρίστος Δήμας, παρουσίασε στοιχεία από τα βιογραφικά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο Χρίστος Δήμας είπε χαρακτηριστικά: «41 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. 1 στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν πτυχίο, έχει κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια. Σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου, 1 στους 2 Υπουργούς έχει κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια. Πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης τουλάχιστον, έχουν διδάξει σε μη κρατικά Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο».

Και συνέχισε: «Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν εναντίον της αναθεώρησης του Άρθρου 16». Ο κ. Δήμας κατέληξε λέγοντας: «Άνθρωποι που σπούδασαν ή διδάσκουν ακόμα και σήμερα σε ξένα Πανεπιστήμια, στερούν το δικαίωμα σε Έλληνες να σπουδάσουν αυτό που επιθυμούν στη χώρα τους και παράλληλα στερούν από την εθνική μας οικονομία, εκατοντάδες εκατομμύρια που καταλήγουν έκτος συνόρων».Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: www.newsit.gr