Αναθεώρηση Συντάγματος: Αυτοί είναι οι βουλευτές που απείχαν από την ψηφοφορία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κι ενώ είναι σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων για την Συνταγματική Αναθεώρηση, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα όσων απείχαν από την ψηφοφορία.

Συνολικά, από την ψηφοφορία για την Συνταγματική Αναθεώρηση, απουσίασαν 26 βουλευτές. Πρόκειται για 18 από τους 19 βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Όπως είχε ανακοινώσει από την πρώτη ημέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος θα ψήφιζε μόνο ένας ώστε να φανεί πως τάσσεται η κοινοβουλευτική ομάδα σε κάθε μια από τις προτάσεις και οι υπόλοιποι θα απέχουν για να μην σχηματιστεί ο αριθμός 180 σε καμία πρόταση ώστε να μην δοθεί λευκή επιταγή στην πλειοψηφία της αναθεωρητέας Βουλής. Έτσι ψήφισε από την Δημοκρατική Συμπαράταξη μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι υπόλοιποι βουλευτές που απείχαν της ψηφοφορίας είναι: Πάνος Καμμένος, Βασίλης Λεβέντης,  Μάριος Γεωργιάδης, Δημήτρης Καβαδέλλας, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας  (δηλαδή όλοι της Ενωσης Κεντρώων πλην Γιάννη Σαρίδη) καθώς και οι Στάθης Παναγούλης,  Αριστείδης Φωκάς  και Γιώργος Κασαπίδης.

Πηγή: www.newsit.gr