Ανυποχώρητος Πολάκης για Μπεσκένη: "Πάω στο εφετείο". Ανάρτηση γεμάτη ειρωνεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ούτε βήμα πίσω δεν δείχνει να κάνει ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με την καταδίκη και την δικαίωση μετά θάνατον του δημοσιογράφου, Βασίλη Μπεσκένη.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το newsit.gr, καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη, για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο κατηγόρησε ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.click4more Πολάκης: Λαλίστατος για την γρίπη, κουβέντα για την καταδίκη

Δυστυχώς, η δικαίωση του δημοσιογράφου ήρθε πολύ αργά, αφού ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία μόλις 43 ετών, τον Δεκέμβριο του 2017.

Το δικαστήριο επέβαλε χρηματική αποζημίωση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Η υπόθεση αφορούσε τους ισχυρισμούς που έκανε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή ότι ο πρώην υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω του διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα για να διοριστούν στο Κέντρο, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.

Όπως αποδείχθηκε όμως, ο Βασίλης Μπεσκένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως τον κατηγορούσε ο Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος, ωστόσο, δείχνει αποφασισμένος να «τραβήξει» την υπόθεση, όπως φαίνεται σε όσα αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη» υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας.

Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του(οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια) .

Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο ! Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι……

Μονο αυτο ως απαντηση ,τα αλλα εκει που πρεπει ….».Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Πηγή: www.newsit.gr