Δεν έλεγε 6 νούμερα του Τζόκερ; Ο Καμμένος ζήτησε τον Τσίπρα και… τσούπ εμφανίστηκε.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάποτε, όχι πολύ καιρό πριν, Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας «αγαπιόντουσαν» πολύ. Εδώ και λίγες εβδομάδες, όχι και τόσο. Χαρακτηριστικό (ακόμα ένα) το περιστατικό με το… καλημέρα της ομιλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ στη συζήτηση για την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Όλοι περίμεναν πως και πως να ανέβει στο βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Το ρολόι έδειχνε 18:58. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ανέβηκε στο βήμα. Τη στιγμή εκείνη, στα κυβερνητικά έδρανα ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Όχι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.click4more Ο Πάνος Καμμένος τουιτάρει Ανδρέα Παπανδρέου – «Εκείνος δεν ενέδωσε»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν πληροφορίες ότι ίσως ο πρωθυπουργός δεν θα πήγαινε στη Βουλή για να μιλήσει πριν από την ονομαστική ψηφοφορία. Μάλλον οι φήμες αυτές είχαν φτάσει και στ’ αυτιά του Πάνου Καμμένου.

Και ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να ξεκινήσει επιθετικά. Γιατί, όπως λένε, η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα.

«Ελπίζω να μην αληθεύει ότι ο κ. πρωθυπουργός δεν θα παρευρεθεί στην συζήτηση», είπε ο Πάνος Καμμένος. Αλλά δεν είχε, αφού μιλάμε με ποδοσφαιρικούς όρους, την… ντρίμπλα που θα του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μόλις εκστόμισε τη φράση του, εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Αλέξης Τσίπρας. Που άκουσε τι είχε πει δευτερόλεπτα πριν ο πρώην συνεταίρος του. Γέλασε, άφησε τον μπλε του φάκελο πάνω στο έδρανο και κάθισε για να ακούσει τον… εξάψαλμο του Πάνου Καμμένου.

Δείτε την απίστευτη στιγμή

Πηγή: www.newsit.gr