Νικολόπουλος: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κατά Καμμένου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νίκος Νικολόπουλος κατήγγειλε απειλές και εκβιασμούς εναντίον του από τον Πάνο Καμμένο, του έκανε μήνυση και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από την αστυνομία, οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.Ο Νικολόπουλος, οι καταγγελίες και η Εισαγγελία

Ειδικότερα η αστυνομία απέστειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος.click4more Καμμένος: Αυτά είναι τα sms που έστειλα στο Νικολόπουλο! [pics]

Στην κατάθεση του που επέχει θέση μήνυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλει τον κ. Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος κατά πληροφορίες επικαλείται γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες.

Γράφοντας του ότι «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις» κι ότι » θα τα πούμε το απόγευμα » εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Ιωαννίδης θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή: www.newsit.gr