Βουλή: Ο Καράογλου ζήτησε από τον Καμμένο να κάνει αλκοτέστ. "Σκοτωμός" με Βούλτεψη – Video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν ήταν λίγες οι εντάσεις που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, πριν αρχίσει η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε μια παροιμία για να δείξει πως εκείνος παραμένει πιστός στις θέσεις του σε σχέση με άλλα πολιτικά κόμματα. “Ο άντρας όταν γεύεται τη γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του”, είπε, προκαλώντας την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, ο Θεόδωρος Καράογλου κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να υποβληθεί σε… αλκοτέστ, προκαλώντας την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη. “Η φράση να διαγραφεί από τα πρακτικά”, είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Λίγο νωρίτερα, ξέσπασε καβγάς του Καμμένου με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη. Ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζοντας μια παλαιότερη επερώτηση της Ν.Δ., αναφέρθηκε στο όνομα της βουλευτού, καθώς ήταν μία από εκείνους που την είχαν υπογράψει προκαλώντας την αντίδραση της.

Φωτογραφία Eurokinissi

Στις διαμαρτυρίες της απάντησε πως “βόλτα με το κότερο δεν σε πάω που να χτυπιέσαι κάτω”, με εκείνη να ζητά το λόγο επί προσωπικού και τον Νικήτα Κακλαμάνη να την επαναφέρει στην τάξη. “Μην με αναγκάσετε να σηκωθώ όρθιος”, είπε χαρακτηριστικά.

“Να με πας στο δικαστήριο και στο κακουργιοδικείο. Όπου θες να με πας, εγώ δεν απειλούμαι από δικαστήρια. Κάτσε κάτω, κάτσε κάτω” απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Όπως διευκρίνισε αργότερα αναφέρθηκε στο οικογενειακό κότερο που είχε “πρωταγωνιστήσει” σε καταγγελίες εναντίον του και στο οποίο είχε φιλοξενήσει κατά το παρελθόν τη βουλευτή. “Δεν θα την ξαναπάω βόλτα. Αυτό είπα” σχολίασε.

Πηγή: www.newsit.gr